torstai 27. heinäkuuta 2017

18. Laidunloma lusittu ja laihdutuskuuri alkaa!

Tosiaan otsikko ehkä kertoo kaiken oleellisen.
Heppojen omistaja ja tytöt tulivat tänään kahdeksalta aamulla hakemaan minut, suunnatiin kohti laidunta. Haettiin tänään tosiaan hepat takaisin kotiin!
Koppiin menemisest keskusteltiin Töffen kanssa noin tunti.. Saatiin herra loppujen lopuksi sinne peruuttamalla koppi tallin oviaukkoon, ja houkuttelemalla kauralla.
Matka meni hyvin, eikä kumpikaan hepoista ollut mitenkään ihmeissään kun tultiin takaisin kotiin!

kotona! c. Minna Fagerstöm
 Käytiin Sofian kanssa maastossa kun hepat oli hetken saanut levätä, minä Urdurilla ja Sofia Töffellä. Mentiin aika rennosti ilman satuloita. Urdur oli tosi kiva ratsastaa, ja kuunteli istunta-apuja todella hyvin!

Tasan kuukausi aikaa kisoihin.. Mehän lähdemme 27pv ensikuuta Orimattilaan askellajikisoihin, menen Urdurilla V5 luokan, ja Töffellä osallistun laukkakisaan! Eli Töffe pääsee pienelle laihdutuskuurille nyt.
Sitten 23.9 minulla on kisat Nurmijärvellä askellajikisat, joissa menen Urdurilla taas V5 luoka, ja Töffellä harjoitus V5 luokan!

Viime kisoista. 




7 kommenttia:

  1. Ainahan sitä kesällä vähän lihoo😂 Mutta onnea kisoihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!
      Ja joo, kyllä se varmaan kesään kuuluu😂 Kiitos!

      Poista
  2. Onnea kisoisin ja tottakai pieni pyöreys kuuluu kesälaiduntamiseen. Ihana blogi snulla liityinkin samalla lukijaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Niinhän se kuuluu :D
      Tervetuloa lukijaksi❤

      Poista
    2. Kiitos!
      Niinhän se kuuluu :D
      Tervetuloa lukijaksi❤

      Poista
  3. Löysin vasta blogisi on kyllä hyvä blogi! Postaus oli vähän turhan lyhyt mutta muuten hyvä tässä ja muissakin postauksissa on kivoja kuvia! Onnea kisoihin ja uuden lukijan siis sait!

    kavioidentahdissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Löysin vasta blogisi on kyllä hyvä blogi! Postaus oli vähän turhan lyhyt mutta muuten hyvä tässä ja muissakin postauksissa on kivoja kuvia! Onnea kisoihin ja uuden lukijan siis sait!

    kavioidentahdissa.blogspot.fi

    VastaaPoista