sunnuntai 1. lokakuuta 2017

21. Vieraissa!

Olin entisen tallikaverini Pinjan mukana keskiviikkona ratsastamassa hänen liikutushevosellaan Rósilla. Rós on 15-vuotias islanninhevostamma, luonteeltaan tamma on rauhallinen ja utelias, ratsastaessa tarvitsee määrätietoisen ratsastajan koska osaa halutessaan olla todella jääräpäinen.
Mutta määrätietoisella ratsastajalla Rós toimii oikein kivasti.

Mä olen löytänyt todella kivoja asetuksia tuosta minun kamerasta
Vai mitä?

Kävin noin 2 vuotta sitten ratsastamassa ekaa kertaa Rósilla, ja tamma on kyllä kehittynyt huimasti!
Kun menimme tallille, haimme Rósin laitumelta, ja otin muutaman kuvan Pinjasta ja Rósista ja pakko sanoa että mä olen todela tyytyväinen näihin kuviin!
HOX! Hevosihmiset Mäntsälässä tai lähistöllä, mua saa pyytää kuvaamaan jos tarvetta. Kaikenlaiset kuvat onnistuu! Ja ainaki vielä ilmaiseksi!



Menimme talliin hoitamaan tamman kuntoon ja heitimme varusteet selkään.
Lähdimme kentälle ja Pinja ratsasti ekana. Pinja teki pääosin käyntityöskentelyä, ja jumppaili Rósia.
Otin muutamat kuvat, kunnes Pinja passittikin minut jo selkään!





Menin hetken käyntiä ja keskustelimme heti alkuun Rósin kanssa että voidaanko me rynniä portista ulos tai karata avuilta. Aika nopeasti Rós kuitenki tyytyi kohtaloonsa ja rupesi kuuntelemaan apuja.
Aloitin töltissä ja ravissa työskentelyn, ja yllätyin kuinka kivasti Rós kulki, verrattuna siihen kaksi vuotta sitten olleeseen menoon.

c. Pinja Kuusisaari

Ravi- ja tölttityöskentelyn jälkeen kävelin hetken ja juttelin Pinjan kanssa Rósin laukasta. Rós on viisikäyntinen, ekä passia ratsasteta tällä. Samalla lailla kun Töffellä.
Nostin laukan, ja yllätyksekseni peräpää nousi! Pukittaminen enemmänkin vain huvitti minua, joten jatkoin hieman matkaa laukassa ja otin käyntiin. Naureskeltiin siinä Pinjan kanssa että pikku tamma suuttui kun joutui työntekoon.
Laukka oli aika samanlaista kuin Töffellä, eli todella passitahtista.
Laukkailin muutamat laukat, jonka jälkeen otin loppuravit ja -käynnit.

c. Pinja Kuusisaari
Lähdimme kävelemään tallille päin, ja Pinja otti meistä yhden kuvan vaahteran alla kun lehdet ovat nyt taas ihanan värikkäitä!

c. Pinja Kuusisaari
Haluaisitteko toistekkin postauksia jos ja kun käyn muilla hepoillla ratsastamassa? 
Ihanaa syksyä kaikille <3 !

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia, toi pukkikuva oli tosi hauska :D tämmöisiä ehdottomasti lisää. vaikutti olevan sulla tosi kiva ja hauska päivä, ja tunnelma välittyi tänne asti! Kivaa syksyä myös sulle, töffelle ja muille nelijalkaisille!

    viisiaskellajia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Täytyykin kirjoitella kunhan kerkiän muille ratsastelemaan. Mulla oli kyllä kiva päivä, ja hyvä jos sen onnistuin myös lukijoille välittämään <3

      Poista
  2. Onko tuo todellakin issikka? Muutamista ensimmäisistä ratsastuskuvista voin sanoa, että meinasin kirjoittaa onko tuo suomenhevonen, sillä näyttää todella korkealta tai sitte ratsastaja näyttää lyhyeltä, mutta hyvällä tavalla. Tosi kivoja kuvia muuten ja tuo pukkikuva, ihana. Ehdottomasti lisää tälläisiä "vieraissa-postauksia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!
      Rós on kyllä aika korkea, ja Pinja on aika lyhyt joten luuldn että tää vaikuttaa aika paljon.
      Kiva että tykkäsit, täytyy kirjoitella lisää kunhan ehdin lähteä ratsastamaan muilla!

      Poista