perjantai 20. tammikuuta 2017

3. Q&A ja mielipiteitä!

Moikka! Mulla on nyt hirvee into kirjoitta tänne, mutta ei se haittaa! Kyselin instassa ja whatsapissa kysymyksiä ja mielipide-kysymyksiä. Otetaan eka kysymykset -->

Minkä tasoinen olet?
En oo oikeestaan koskaan miettinyt että millä tasolla olen, joten sanon nytkin että oon puskatasolla :D Pysyn selässä ja osaan ratsastaa, mutta en voi sanoa itseäni miksikään tosi hyväksi ratsastajaksi.

Miten kiinnostuit ratsastuksesta?
Mun tädillä on aina ollut hevosia, ja aina kun käytiin hänen luona kylässä niin ratsastin ja touhuilin heppojen kanssa, ja autoin tallihommissa. Ja sitten Viivi vei mut 2011 (?) Sälinkäälle yksityistallille, ja menin shettis-welsh tamma Hulinalla, ja siitä se sitten lähti.
Hulina <3


Käytkö tunneilla tai valmennuksissa?
En käy tällä hetkellä vakituisesti. Välillä (harvoin) käyn koulutunneilla, ja estevalmennuksissa.

Montako kertaa oot pudonnu?
En oo laskenu, mut tarpeeks monta :D Issikoilta en oo kertaakaan pudonnu *koputtaa puuta*

Mikä on sun lempiaskellaji?
Tähän on tosi vaikee vastata, koska tykkään työstää kaikkia askellajeja. Mutta varmaan töltti, koska sitä on just kiva työstää, siinä on kiva istua ja sitä pääsee niin lujaa kuin hitaastikkin.

Top 3 hevosrotua?
1. Islanninhevonen
2. Eestin raskasvetohevonen
3. Trakehner

MIELIPITEET;

Pihatto? 
Itse tykkään pihatoista, ja jos vaan on mahdollisuus niin kannatan hevosen laittoa pihattoon! Siellä ne saa kulkea sisään ja ulos silloin kun haluaa. Ja on luonnollisempaa hevoselle kuin karsina.
c. Minna Fagerström


Klippaus?
Jos hevonen on kovassa treenissä usean kerran viikossa, niin klippaus nopeutaa kuivumista. Mutta itse en henk.kohtaisesti tykkää klippauksista.

Kengät/kengättömyys?
Tää riippuu niin paljon hevosesta, mutta itse tykkään kengistä koska ei tarvii niin paljon miettiä esim. talvella että voiko lähteä maastoon jos tiet on liukkaat ym.

Kannukset?
Itse en tykkää. Mutta jos niitä osaa käyttää, ja jalan osaa pitää paikallaan niin ok.

Raippa?
Otan melkein aina käteen varmuuden vuoksi, melkein koskaan en käytä. Raippakin on ok jos sitä osaa käyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti