torstai 20. heinäkuuta 2017

16. Hyvänmielen hölkkäilyjä ja vauvaponi!

"Nää tekee musta ratsastajan!"
Nimittäin housut. Ostin tosiaan uudet ratsastushousut samalla kun oltiin reissussa reilu viikko sitten, ja ne päällä näytän kuvissa jo ihan ratsastajalta, en perunasäkiltä joka roikkuu ponin perässä!

Kaikki postauksen ratsastuskuvat c. Susanna Salmi, Susanna myös omistaa Mitja - vauvaponin!

Töffestä on tullut ihan kiva ratsastaa, ehkä me tullaan vaan paremmin toimeen kun ennen.


Kaikki ratsastuskuvat on eiliseltä, ratsastin molemmat hepat ihan rennosti läpi. Töffeä juoksutin aluksi vähän, kun sillä oli vähän pöhöenergiaa. Urdur oli kanssa aika eteenpäinpyrkivä. Luulen että kaikki johtu siitä että hepat sai pitää "muutto"päivänä vapaan, ja uusi paikka toki ihmetyttää.


Urdur on tässä tosi nätin näkönen,vaikka ainahan se on!

Ai miten niin pöhöenergiaa?
Töffen töltti oli taas yllättävän hyvä ja herra toimi muutenkin aika kivasti, laukka oli ainoo joka ei oikein toiminu, mutta saatin ihan kivoja pikku pätkiä. Olisi kiva päästä Töffen kanssa käymään jossain askellajikisoissa. 

Mun pää seikkailee taas missä sattuu..

Tää kuva on mun mielestä jotenkin kiva, tällänen rento hölkkäily!



Laitan tähän loppuun muutaman kuvan Mitjasta! Mitja on Susannan oma kasvatti, ja on siis samalla tallilla missä hepat on laitsalla. Mäkin tahdon vauvaponin!!! Mitja kuvat c. Minä.
Mitä tykkäsitte tälläisestä kuvapainotteisesta postauksesta? Entä mitä tykkäätte uudesta bannerista? Banneri oli ensimmäinen itsetekemäni, ja yllättävän siisti siitä kyllä tuli, vaikka itse sanonkin!



7 kommenttia:

  1. Ompa tämä uljas musta hurmaava! 😍 Kiva postaus ja kivoja kuvia!

    viisiaskellajia.blgospot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Töffe kyllä osaa valloittaa ihmisten sydämet komeudellaan! :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia ja vaikka en itse henkilökohtaisesti issikoista niinkään piittaa, tämä musta on kyllä näyttävä ja kivan näköinen! Ja tottakai varsat ovat aina ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Töffen ulkonäköön ei voi olla ihastumatta, onhan se komea! <3

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja vaikka en itse henkilökohtaisesti issikoista niinkään piittaa, tämä musta on kyllä näyttävä ja kivan näköinen! Ja tottakai varsat ovat aina ihania.

    VastaaPoista
  4. Minun silmään reunimmaiset kuvat bannerissa ovat ehkä vähän liikaa, mutta kyllähän tuo noinkin toimii! :) Olen itse niin yksinkertaisuuden palvoja, että käytän vain yhtä kuvaa bannereissa.. :D

    Nämä postauksen kuvat ovat kyllä kaikki ihania ja mä pidän aina enemmän kuvapainoitteisesta postauksesta, liikaa tässä ei kuitenkaan kuvia ollut! Minustakin tuo rento hölkkäily kuva on kyllä ihana, valokin tekee siitä jotenkin lumoavan :)

    Ihanaa kesän jatkoa teille, vai pitäskö peräti sanoa, että odotusta.. Itse ainakin edelleen odotan vain kesän saapumista :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      Banneri on tosiaan väliaikainen, ja seuraavassa tulee olemaan ehkä se kaksi kuvaa :)

      Kiva kuulla että tässä ei ollut liikaa kuvia, ehkä jatkossakim tulee kuvapainotteisempia postauksia!

      Ihanaa kesän odotusta (minäkin ootan vielä kesää) teillekin Pennin kanssa❤

      Poista